Izobraževanje s področja računalništva

Znanje računalništva je dandanes že nuja v vsaki službi in tudi doma. Fotografije, novice, knjige,... vse to je že na internetu. Bi ga želeli znati uporabljati?Želite pregledovati vaše družinske slike ali slike prijateljev, ki so posnete z digitalnim fotoaparatom? Želite znati pošiljati elektronsko pošto?Ali pa zahtevajo v službi, da znate uporabljati Word, Excel ali PowerPoint?

Mi vas lahko vse to naučimo.

Že v prvi uri učenja z nami se boste veliko naučili. Učenje poteka pri nas v pisarni ali pa pri vas doma. Učimo na tako imenovan način "ena na ena". Vi ste na svojem računalniku, inštruktor pa na svojem, kjer vam kaže, kaj in kako se dela.

Računalniški tečaji, izobraževanje


Že poznate osnovne operacije na računalniku, osnove Worda, Excela ali PowerPointa in bi radi napredovali? Tudi pri tem vam lahko pomagamo. Nudimo tudi nadaljevalne tečaje na že prej omenjenih programih.

Če bi se radi izobraževali na kakšnem od naštetih programov, vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate na telefon 040 / 167 777.
Če pa imate željo po izobraževanju na področju katerega programa, ki ni omenjen, vas vseeno vabimo, da nas kontaktirate, da se dogovorimo o možnostih.

 


Design by Pixelsparadise